Tisdagen 6 oktober ÖPPNAR VI!!

Tisdagen 6 oktober ÖPPNAR VI!!

Håll i hatten!! För det gör vi!I samband med besöket av ”Miljö & Hälsa” samt Alkoholmyndigheten i helgen som var, så gick vi igenom hur det skulle kunna se ut på Caféet om vi öppnar upp! Ni som varit hos oss vet att det är litet, men ack så hjärtligt och mycket själ!

Vi kommer därför i helgen förbereda för öppning!

Vad innebär detta undrar ni kanske? Kommer vi att fortsätta med vår Take Away? Svar Ja!! Självklart!!

Vi fortsätter med vår Take Away precis som vanligt!!

Men vi öppnar upp vår insida för de gäster som önskar att äta sin mat här! Vi kommer bära bort ett par bord och göra det mer öppet och Corona anpassat! Avstånd är ju viktig som vi alla vet! Samtliga bord kommer att ha handsprit och vi alla får hjälpas åt och visa hänsyn till varandra, på så sätt är vi också rädd om oss själva

Blir det Buffé? Svar nej! Inte i dagsläget! Vi kommer gå tillbaka som det var från början! Ni beställer er mat och därefter serverar vi er vid borden! Dryck, Kaffe och Kaka kommer att vara mer lättillgängligt!

Ni må tro vad vi har längtat efter denna dag! Längtat efter Er! Det blir kanske inte riktigt så som vi hade hoppats och trott! Ni vet, kramar och så MEN självklart blir det tårta denna öppningsdag! Vi hoppas så innerligt att Ni fortsätter att beställa er mat från oss och för Er som vill äta hos oss!

Jaaaa

2020-09-29 22:19
Tillagd i varukorgen