Kära vänner!

Kära vänner!

Vi har ikväll tagit ett svårt och tråkigt beslut men absolut ett nödvändigt sådant!

Då vi inte kan garantera 1 meters avstånd mellan våra gäster på caféet eftersom vi är såpass litet och då vi upplever att Buffé inte är det mest optimala i denna speciella situation av virusspridning så behöver vi stänga caféets dörrar... MEN öppnar upp en Take Away på tisdag!

Därav kommer vi att ha helt stängt i morgon måndag 16/3 då vi behöver göra i ordning inför tisdagens ”nya sida” av caféet!
Allt detta som händer och sker i vårt land och värld är minst sagt chockartat och det har varit några sömnlösa nätter! Hur ska vi göra? Hur ska vi fortfarande kunna erbjuda mat och fortsätta hålla igång vårt älskade café? Vi vill inte göra någon av Er besviken!

Vi hoppas innerligt att ni finns vid vår sida och har överseende över vårt beslut! Vi börjar med att hålla caféets dörrar stängda i två veckor (f.r.o.m 16/3) och kommer därefter uppdatera er! Vi kommer dock fortfarande att laga mat och göra allt vi kan för att ni fortfarande skall känna er nöjda, ordentligt mätta och glada! Det viktigaste är nu att minimera smittspridningen och att vi alla ska få må bra!

I morgon kväll kommer vi att lägga ut LunchMenyn på våra sociala medier. Vi kommer även att utöka våra öppettider!
Tack för att Ni finns!
Kramar Kent och Frida

2020-03-15 18:59
Tillagd i varukorgen