15/8 Py Bäckman & Janne Bark

15/8 Py Bäckman & Janne Bark

Vi är Väldigt stolta och så glada över att Py och Janne kommer till oss på Café Gula Huset och spelar i vår trädgård! (Ååååh!!)
Denna Musikafton öppnar vi klockan 18:00 
Vi kommer ta emot er och visa er till bordet som ni har bokat! Därifrån gör ni sedan era beställningar på mat, dryck eller kanske ngt sött  och vi serverar er vid borden! 
Vilken fantastisk kväll vi kommer att få tillsammans! 

2013 inledde Py Bäckman och Janne Bark ett samarbete i form av en serie unika konserter. Framgången lät inte vänta på sig, detta har successivt lett fram till en gemensam skiva med nyskrivna sånger och många bejublade konserter runt om i Sverige. Från Gällivare till Halmstad.Janne känner man igen som Ulf Lundells ständiga sidekick på scen och på platta sedan 80-talet. Utöver det var Janne även med i gruppen “Triad” med hiten “Tänd ett ljus”. Py har skrivit sånger som ”Stad i ljus”, “Gabriellas sång”, “Vandraren”, ”Koppången”, “Min plats på Jorden,” för att bara nämna några som alla har legat i toppen av hitlistorna. Tillsammans har denna duon funnit sig på scener runtom i landet.Py Bäckman är år 2021 invald i Hall of fame, förutom det medverkar hon i flera tv produktioner där hon framför nyskriven musik från en kommande platta.

Förköp Tickster:
https://www.tickster.com/.../py-backman-and-janne-bark

2021-07-28 21:16
Tillagd i varukorgen